Dubbelt upp!

Nufördags kastar jag på dubblet så mycket vikter på min ynkliga skivstång mot vad jag gjorde första gången jag tränade... tyvärr klantade jag mig rejält idag och det jag skrev till en kompis på msn tidigare under dagen om att jag skulle få lov att plåga mig ordentligt ikväll eftersom jag suttit och degat i soffan mest hela dagen blev mer sant än jag kunde ana :(


Vad jag menade var egentligen att jag skulle köra järnet idag men efter 20 minuter blev jag smärtsamt medveten om att jag helt hade glömt min astma medicin.
Jag gillar ju inte att jag har astma och därför fuskar jag med min medicinering, men just före träningspassen har jag tagit den eftersom jag tror stenhårt på kraften av tanken och om jag tror att det är tack vare medicinen som det går lättare så är det ju toppen.

Men innerst inne har jag ju ändå tänkt att den inte gör någon nytta (för jag är ju inte sjuk!!!) eftersom jag bara tar den en gång i veckan och att jag därmed inte heller behöver den. 
Men när jag nu höll på att dö astma-döden efter att ha sprungit tvärs över järnvägsstationen i Hallsberg förra veckan tillsammans med dagens värkande luftrör måste jag ge mig och faktiskt erkänna att jag är svag =( Bara att boka ett nytt besök hos doktorn med andra ord och försöka skärpa sig med disciplinen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0