Sweet!

Den sista tiden har jag varit helt galet trött men natten till igår sov jag ändå jättedåligt, ond cirkel.. ja men visst! Har ju lovat (läs; hotat) med att ni ska få se bilder från Sydafrika och med blytunga ögonlock kan väl inget annat vara mer lämpligt än att visa upp vad som uppenbarade sig när vi kom fram till hotellet i Jo'burg.


Nu kan man ju tycka att vi av skylten att döma borde fattat hur vi skulle bo men om vi var för trötta eller bara för ouppmärksamma men 'all suite' borde nog startat nått slags bjällerklang hos någon av oss...


Ni kan ju tänka er att med farhågan om ett tvättäkta 'Robinsson'-äventyr och ett dygn på resan fot blev klumpen i halsen svårsvald vid åsynen av en helt egen sweeeet! 



Och så behöver jag väl inte förklara för er vad detta gjorde för en hobbykleptoman med habegär :) Ett afrikanskt 'minispa' i badrummet är ju ingen belastning direkt!
Två nätter spenderades på hotellet i den stora staden men tyvärr var schemat så fulltecknat att det inte fanns utrymme att utforska staden mer än genom bilrutan även om bara det i och för sig gav så många nya intryck att det blir lite smått övermäktikgt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0