Sista påskdagen

Imorgon är vardagen tillbaka och därför har jag tänkt passa på att njuta av den här sista dagen av påskhelgen, helst hade jag velat gå ut på ännu en lång, skön promenad i vårsolen men den lyser tyvärr med sin frånvaro idag :( Kanske blir det en promenad ändå men det känns inte alls lika lockande som t.ex. igår...


Påskaftonen spenderades hemma hos Mor och Fader Vår tillsammans med mormor och morfar, för er som hängt med sen förra året så är det ingen nyhet att 'memma' är ett viktigt inslag i påskbuffén och i år fick vi nöjet att introducera denna, något märkliga, dessert för den snickrande kocken. Det är alltid lika roligt att se någon smaka det för första gången för vi är ju ändå ändå väldigt snälla och berättar att det smakar... eh... märkligt, men ändå är det som att vad vi än säger så kan folk inte föreställa sig vad som komma skall, haha!
Årets provsmakning gick ändå väldigt bra om jag får säga det själv, men jag tror inte att det var omedelbar kärlek så att säga...


Jag har ganska fullt upp framöver känns det som och en viktig sak jag måste ta tag i är alla förberedelser inför den kommande resan till Sydafrika, på det viset är det välkommet med lite vardag igen... det är svårt att uträtta ärenden när det kryllar av helgdagar hela tiden! eller hur?
Jag har fortfarande inte riktigt bestämt hur jag ska lägga upp det här med packningen och om jag inte får tag i lite nya kläder så riskerar jag att tvingas resa ovanligt lätt. Även om det kanske inte skulle göra något med tanke på att jag måste transportera mig med hjälp av tåg.

Tåg kombinerat med stor och tung resväska är inte min melodi :(

Nea är dock smärtsamt införstådd i att hon kommer bli hitkallad för att gå igenom allt in i minsta detalj innan det blir dags för avfärd och hon fullkomligt älskar att hjälpa mig med detta. Lyckliga hon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0