En bra dag!

Som motvikt till alla gånger jag deppar över det ena eller det andra så måste jag passa på att skriva om vilken underbar dag det varit idag =)

Inte för att det hänt nått speciellt, men för att det är vackert väder och jag har ägnat mig åt saker jag tycker om... började dagen väldigt stillsamt här hemma i Borgen och dagen till ära sparade jag en massa tid på att inte behöva tvätta håret och stå i eftersom jag skulle till frissan på förmiddagen.

Håret är nu lite kortare, men ändå längre på nått sätt och färgat i typiska afrikafärger! lunchen inmudigades på Stadens fik och efter det hann jag med att sortera några papper pro bono på kontoret innan jag stämplade in på ett möte.

Ett möte som jag anser gick väldigt bra och tack vare det kunde jag sakta strosa hem igen utan en massa hjärnspöken om resultatet. Väl hemma installerade jag mig på balkongen för att anlägga en passande solbränna till min nya hårfärg och där somnade jag ju ganska omgående in för att plötsligt vakna med ett ryck av att jag höll på att ramla av stolen :S
Det var iofs inte helt fel eftersom jag då fick lite fart på benen och tog mig ut för att vårda den vintertrötta Borggården

Bättre kan det inte bli!

Kommentarer
Postat av: chaos

Oh vad härligt! Jag har inte gått runt borgen men missarna har nog det! Stor kram

2010-04-13 @ 11:35:42
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0