Struktur?

Jag tycker om att strukturera upp mina prylar, jag vill helst inte erkänna mig som en materiel människa, men till viss del kan jag nog inte förneka det... jag tycker om att köpa saker! Att jag sen finner nöje i att plocka med dessa saker fram och tillbaka ger mig en känsla av att dom behövs och kommer att användas ofta och mycket.

Just nu håller jag dock på att klura lite på hur jag ska kunna få struktur bland vissa saker... kläder är ganska givet, dom hänger i garderober, sorterade efter, i första hand vilken typ av plagg det gäller och i andra hand färg. Samma sak gäller väskor och i viss mån även skor.

Vad jag däremot inte kommit på någon bra förvaringsmetod för är allt mitt krimskrams. Just nu förvaras det inne på kontoret, och let's face it, där hör det hemma!


Vart och hur förvarar ni andra sånt här? Berätta!!! eller ännu bättre, antar ni en 'utmaning' och lägger upp bilder på era bloggar? =)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du är ju redan superorganiserad, men om du vill ha ett tips, så köp fiskelådor och lägg smyckena i, de har som små fack man kan lägga och sortera i. Då kan du ha en låda för armband, en för ringar, en för halsband osv.. Sippan har det och det verkar bra.. :-) Själv har jag allt i en trasslig boll där örhängena hänger hipp som happ..

2009-10-01 @ 12:04:16
Postat av: allicen

Hanna:

Nu måste jag erkänna att du verkligen gett mig något att klura på...

2009-10-01 @ 12:20:04
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0