Pluggar

Idag sitter jag och låtsas plugga, på schemat står att jag ska göra en bildanalys så jag sitter just nu och ordbajsar över en bild som jag inte har en aning om hur den är tagen.
Ibland tänker jag onda tankar om att det kanske inte hade varit helt fel, ur en pedagogisk synvinkel, att ge exempel på hur en bilanalys kan se ut men så kommer jag på att jag ju inte vet ett skrutt om pedagogik så säger läraren att det ska vara så här måste det ju vara det enda rätta... eller?

Förutom mina 'studier' och onda tankar så ägnar jag även åtskilliga minuter åt att fundera på den kommande helgen då det blir marknad i Staden!
Jag är lite nervös om jag ska vara ärlig... förra året köpte jag kokos på ett ställe, påsen tog tyvärr slut på tok för fort och allt sedan dess har jag letat på alla tänkbara ställen men det finns inte att uppbringa i detta land.
Förra helgen träffade jag knallen på marknaden i Gränges och efter att jag samtalat lite med honom om min saknade kokos lovade att försöka få tag på det tills han kommer hit! så nu håller jag tummarna hårt, hårt, hårt! Eller när den gäller den högra, så hårt som tillåts efter osthyvelsmasakern jag råkade ut för häromdagen. :)

Snart är det dags... Markén 2009 :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0