På promenad genom stan

Jag vet att jag egentligen inte förtjänar det, men jag har tagit en paus från studierna idag och gett mig ut för att fixa endel ärenden, träffa folk (vilket verkligen var på tiden!) och försöka hitta lite ny inspiration.

Jag promenerade lite hit och lite dit här staden, vissa ställen var mer svårframkomliga än andra men promenaden tjänade sitt syfte genom att ge utrymme för alla tusen tankar som snurrar i min hjärna. 
Det enda jag egentligen har helt klart för mig är att jag börjar se ut som ett troll i håret, det finns inte tillsymmelse till stil eller fason och det får mig att känna mig precis lika eländig som jag ser ut...
För övrigt har jag skickat iväg lite papper idag så jag tänkte att det skulle bli lite mindre att hålla reda på men istället har jag blivit informerad om ett par mindre bra saker som medför en hel del klurigheter att reda ut för min del och som nu alltså håller mig sysselsatt istället.

Innan jag sökte tjänstledigt från jobbet trodde jag att jag skulle hinna med allt så mycket bättre när jag fick mer tid.. oj så fel jag hade... det är ju när man aldrig är på jobbet som man inte hinner få något gjort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0