Misspeppad

Hej på er alla!
Idag larmade mobilen kl 8 för att jag skulle hinna upp och lägga in bilderna till redovisningen före kl 11. Jag har tagit alla bilder utom två som jag helt enkelt inte fattar hur jag ska få till, trots att jag pratat med läraren tre gånger och stalkat mina klasskamrater i jakten på mysteriets lösning.
Det gick ju som ni förstår inget vidare och nu skiter jag helt enkelt (uräkta språket) i det. Thats it.

Jag känner ett slags hatkärlek inför den här utbildningen som jag går och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar den på riktigt eller om jag bara gillar det faktum att jag gör något annat för ett tag. Men så länge jag inte kommer fram till att jag tycker enbart illa om den så fortsätter jag väl så gott det går...

Det känns dock inget kul att lägga upp en massa dåliga bilder som jag i ärlighetens namn inte har en aning om vad jag har gjort med eller om jag ens har gjort det som jag skulle. Vad som nu återstår av det här momentet är att kommentera bilderna som dom andra i min grupp har tagit, dvs att jag ska sitta och låtsas som att jag har en åsikt om ca 80 bilder när jag innerst inne struntar fullständigt i hur dom är beskurna, om alla tio fingrar på modellen syns i bild eller om den är för mörk eller för ljus, vilket för övrigt inte syns i skitprogrammet (ooops, nu va jag där igen) som vi laddar upp bildena i.

Men, nu har i alla fall jag bidragit med lite positiv stämning till eran förmiddag så nu tänker jag återgå till att sitta och tycka synd om mig själv för att jag är så sämst... Hej så länge! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0