Fredagsmys

Jag älskar reklam, både för att den ger mig tid att fixa te, plocka fram saker inför morgondagen och kolla FB under kvällar då jag sitter och tittar på viktiga saker på TV.

Jag är nog troligen ganska ensam om att erkänna det, dom flesta är bara irriterade över att programmen drar ut på tiden av alla avbrott och endel vill gärna hävda att det bara är larv som dom inte på minsta vis blir påverkade av, men har ni tänkt på hur stor spridning en reklamfilm faktiskt kan få?

OLW kör en tokdålig låt i sina chips-filmer och på ett ögonblick har dom myntat begreppet 'fredagsmys' i varenda svensk stuga!
Lika va det med Lotto för några år sen... 'du har ju hela helgen på dig' hänger ju (hur svårt det än är att tro) med än idag!!!

Sånt där fascinerar mig och jag kan inte låta bli att fundera över personerna bakom alla idéer, vilka är dom, hur kommer dom på allt och hur lägger dom fram det för att få andra att fatta hur bra det är?

Hur som helst... det va inte det jag skulle skriva om utan egentligen skulle jag bara informera om att det under kvällen kommer bli just fredagsmys och Dirty Dancing på TV här i Borgen. Även fast jag sett den fler gånger än vad som känns vettigt och att jag faktiskt har den hemma och kan titta när jag vill. Men det är liksom inte riktigt samma sak... film är bäst på bio, därefter väljer jag TV sända versioner och sist av allt DVD.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0