och det varde ljus!

På vägen in mot Borgen finns en gatlykta som alltid är tasig och självfallet stör det mig.
Det stör mig nästan precis hela tiden men kanske extra mycket då det är kolsvart och man inte ser vart man sätter fötterna.

Därför visste min lycka inga gränser när jag idag fick se ett fordon med blinkande oranga lampor som jag förstod skulle återinföra ljuset i mitt liv.

Genast skyndade jag mig fram för att kunna få en skymt av vilket företag det är som jag skall ringa till när det återigen blir svart (för tro mig, det kommer det bli!) och till min fasa fick jag se lampgubben komma gående med tveksamma steg mot Borgen.

Jag hann för en stund tänka tankar om att jag ska bli en bättre människa bara jag slipper alla dessa spontanbesök från folk som vill sabotera min trvivsammt enformiga vardag, men så fick jag se att det inte va vilket lampgubbe som helst utan att det i själva verket var 'den siste elektriktern' (vilken förövrigt har visat sig vara även den bäste av dem), jag kunde knappt tro mina ögon och fick ovanligt bråttom att hinna öppna dörren.

Note to self: börja städa, duscha och rensa garderoben regelbundet!

Men... lite grus i hallen är det väl ändå ytterst få som verkligen dött av och luggen var faktiskt kammad. Däremot finns det nog folk som blivit arresterade efter att ha gått runt och flinat så som jag gör nu =) Wiiee! Så här glad vill jag alltid vara!


Kommentarer
Postat av: Anonym

oj då, då kanske det flyttar in en elektriker i borgen snart då;-)

2009-10-29 @ 13:08:16
Postat av: allicen

'anonym': nja.. jag tvivlar på det! Jag påvisade dock lite el-jobb som jag skulle vilja ha utfört och utifrån min erfarenhet av hantverkare kommer jag nog inte se röken av honom nått mer efter det ;)

2009-10-29 @ 14:47:10
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0