Fredag den 13e

Idag känner jag på mig att jag kommer ha flyt!
Det har varit allt för mycket tok på senste tiden för att jag ska kunna ha påhittad otur och det känns skönt.

Jag kommer inte göra så mycket idag, halva dagen har redan gått och till kvällen blir det lite ideellt arbete med egenbetald middag som belöning. Lovely!
Känner inte riktigt att jag hänger med tidsmässigt nu för tiden... snart är det bara en månad kvar till jul och jag har inte fått några känningar av att vilja köpa klappar, baka eller pyssla.. det är inte heller långt kvar på det här året och jag är inte ens i närhehten av att bli klar med dom uppgifter som jag måste göra innan det.

Behöver verkligen hitta motivationen för att ta tag i mitt liv igen, men än så länge känns allt så otroligt meningslöst.
Skrev ju föresten en årsplanering i januari och nu är det flera månader sen jag läste något i den, men av det lilla jag kommer ihåg är det inte mycket som blev som jag ville då, tyvärr.

Som tur är kan man ju alltid ta på sig skygglapparna och varje gång någon frågar hur det är så svarar men 'det är bra, hur är det med dig?'.

så när jag ändå är inne på det...
hur är det med dig idag???

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är skapligt bra, det är ju fredag och även om denna fredag har siffran 13 så struntar jag fullkomligt i det, för livet kan bara bli bättre. Sämre kan det fasen inte bli.. Citerar Ken. Det är livet, livet som leker med mig. :-)



Ha en skön helg, o du.. Det är ingen katastrof om grovplaneringen inte är fullkomlig, man FÅR faktiskt ändra och skjuta fram saker. Det du inte hinner med idag hinner du kanske med i morgon eller en annan dag!! :-)

2009-11-13 @ 14:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0