God morgon!

Här uppe på gräddhyllan är det full aktivitet i anslutning till alla mina garderober, efter att ha gått igenom alla kläder inser jag att det faktiskt finns så mycket, både väl använt och helt nytt, att jag skulle kunna bedriva affärsverksamhet i mindre skala :S Om det är bra eller dåligt har jag dock inte tagit ställning till ännu men just nu känns det ganska skönt att det finns lite att välja på =)

Andra saker som ska göras idag är att fortsätta gå in skorna som jag tänkt ha på konferensen (har dock garderat mig med att köpa ett helt paket med skavsårsplåster) och undertiden invänta Nea som blivit ålagd att försöka hjälpa mig att vaxa mina ben.. hon har verkligen tur hon... hehe!
På tal om vaxningen kan jag föresten passa på att fråga om det är nån som har nått bra tips på hur man gör... sist jag provade hade jag vax i hela badrummet, det gjorde svinont att ta bort skiten och ändå lossanade inte ett enda litet strå :(  Vad gör jag för fel?

Att det gör ont kanske man inte kan göra så mycket åt, men igår började jag funder på om man inte skulle kunna ha på bedövningsgel på benen innan... det borde väl funka? Tänkte om jag skulle ringa till sjukvårdsupplysningen och fråga dom vad dom tycker =)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Köp vaxremsor och inte den flytande skiten du ska smeta på...

2009-05-30 @ 19:21:11
Postat av: tina

Har du flytande vax ska du ha ett tunt lager med vax.

Sträck huden när du dra, och dra mothårs.



Ska man vara fin får man lida pin :)

2009-05-31 @ 16:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0