Helg :)

Jag har funderat och funderat men jag tror faktiskt inte att jag upplevt 'äntligen är det helg'-fenomenet på riktigt sen jag gick i skolan!
När man jobbar skift får helgerna en annan betydelse än när man går raka veckor... för mig betyder normalt sett inte alltid "helg" nånting bra... och man blir så bortskämd med ledigheter mitt i veckorna att man inte alltid reflekterar över vad det är för dag.

Nu har jag dock jobbar en hel vecka :) mestadels hemmifrån men ändå! veckan både började och startade i Karlskoga och nu är vi igång på riktigt!!!
Vi fick lite moraliskt och socialt stöd från våra kollegor i Värmlandspatrullen och det känns som att dagens arbete blev godkänt!
Avslutade dagen med tevligt sällskap per telefon under tågresan hem och lämnade även en kort rapport om hur det går i "tävlingen", man vill ju inte avslöja för mycket för motståndarna ;)

Ikväll blir det soffläge och 'Let's Dance' på tvn och så hoppas jag kunna samla på mig nya krafter inför helgen, jag har en hel del saker jag skulle vilja göra om bara motivationen infinner sig vid rätt tillfälle!

Hur ser dina helgplaner ut?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0