Fredag den 13e?

Jag förslker att vägra tro på skråck och jag tror egentligen inte på det där med otur på fredag den 13e men idag är det nog läge att omvärdera mina tankar kring det...

Under resan till Örebro i morse blev vi ca 20 minuter försenade för att ett fotsteg på tåget inte fälldes in när dörrarna stängdes och förutom det trevliga samtalet jag fick på resan hem så var det en tågresa  från helvetet!
Det finns en (liten) del av mig som tycker om barn, när dom är tysta och söta, men så finns det en del av mig som har minst sagt svårt för barn... tyvärr är det oftast den sidan som barnen har en förmåga att locka fram hos mig och så även idag :( Jag förstår faktiskt tanken med att man sätter sina barn med en film för att få dom tysta, men jag förstår inte varför tankeverksamheten hos dessa föräldrar slutar där istället för att, när knepet inte funger, fortsätta sina tankebanor med att det räcker med antingen film med hög volym eller skrikande barn. Kombinationen är måttligt uppmuntrande om jag ska vara riktigt ärlig...

Utöver barnkaoset stannade såklart tåget även på hemresan för nått egentligen ganska bra skäl, som att vänta in mötande tåg eller liknande, men oavsett vad så medförde det såklart förseningar.
Sån här otur kan man ju rimligen inte behöva ha utan anledning så det måste ju helt enkelt bero på att det är 'Fredag den 13e"?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0