Dag tre

Idag är det många som sitter och snörvlar i kurslokalen, däribland jag :(
Hoppas verkligen inte att det är jag som är orsaken till smittspridningen! Dagen hittills har varit ganska bra även om den begynnande förkylningen gör att jag känner mig sjukt trött och har lite svårt att behålla koncentrationen.
Uppdelningen med rumskompisar är klar och jag kommer bo med en norsk tjej... det kommer göra susen för min dialekt ;)

Även våra arbetsgrupper börjar ta form och jag har valt att vara med i gruppen som jobbar med huvudtemat "ILO/EU" eftersom jag känner mig som lite av ett EU proffs efter kursen jag var på i Sälen.
Har dock inte kommit fram till vad jag vill fördjupa mig i och jag tror att det (tyvärr) delvis kommer att avgöras på sociala grunder.
Till min stora besvikelse så känns det här tyvärr fortfarande inte helt rätt och en del praktiska farhågor gör knappast känslan bättre men än är det inte söndag och först då är det nån mening att känna efter på riktigt.

Jag har inte kommit i närheten av så långt som skulle vara nyttigt i mitt personligutveckling.nu-projekt för att genomföra den här utbildningen och just nu känns det verkligen jobbigt på alla plan om jag ska vara helt ärlig...
I skrivande stund har vi en lång paus och nu tänker jag lägga mig och vila ögonen en stund innan det är dags att börja igen, måste försöka ta vara på varje liten gnutta energi jag kan lyckas samla på mig för att orka med det här =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0