Besviken :(

Det blev en tur till mellanstaden för att titta på golv- och väggmattor till badrummet och butiken där hade betydligt mer att erbjuda än den jag tidigare har varit in på... hittade en kombination av bård (för det måste man ha trots att dom är skitfula och tar upp halva väggen), väggmatta samt golvmatta som blev riktigt snyggt ihop och som passar till den bruna kommoden och skåpen.

MEN!

Det går i beige eller mörkt cremefärgat och det vill jag inte ha i badrummet! Jag vill inte ha nån färg alls och att jag blir tvungen till att ha brunt trä i kommoden svider tillräckligt mycket.
Ska jag nu bli tvungen att kompromissa med väggar och golv kan jag lika gärna låta blir att göra om helt och hållet! Så illa är det ju inte ändå :)
Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att göra en helt vit väggmatta utan att blanda in en massa gråa eller blå toner som förstör allt! Ska man behöva tänka på allting själv som konsument????

Nån som vet nått företag som tillverkar, eller någon butik som säljer vita (helst omönstrade, men ett svagt mönster kan gå bra) väggmattor??? TELL ME!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0