God morgon!

Nu kan man verkligen börja undra vart sommaren tog vägen! Det sägs att värmen ska komma tillbaka men i ärlighetens namn har tvivlet börjat få ordentligt fäste i alla fall hos mig.
Jag har byltat på mig med dubbla tröjor här hemma och det enda som saknas av min vinterskrud är fårskinnstofflorna :S

Idag måste jag försöka styra upp lite praktiska saker här hemma och däribland ingår att göra ett seriöst försök att reda ut hur man fyller i tidlapparna för utbilningen! Det börjar synas på kontot att lönen för tjänstledigheten är dragen i förväg om man säger så.

På tal om lön föresten så råkade jag sticka huvudet utanför Borgens väggar häromdagen och fick en miniuppdatering vad det gäller skvallret i byn och tydligen ryktas det om ytterligare uppsägningar i min förvaltning.
Jag hoppas verkligen att det bara är ett rykte än så länge, för ska det sägas upp folk i den omfattningen som jag fick höra då kan vi nog lika gärna hänga fram 'stängt'-skyltarna vi kommungränsen.

Nåväl, det återstår att se och det blir ju inte bättre av att grubbla på det nu så jag väljer att titta ut på regnet istället (för låtsas behöver man ju inte göra!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0