God morgon!

Hur är det med er?

Här är det lite segt efter gårdagens festligheter, men med tanke på att jag fick sitta uppe till närapå halv tre och vänta på att Bror skulle hämta nått i sin bil känner jag mig mycket piggare än jag trodde när jag stupade i säng.
På det hela taget var kvällen igår mycket trevlig om än ganska händelsefattig och det bjöds på (i mitt tycke) oöndligt mycket dålig musik även om detta vägdes upp med råge av alla trevliga människor som sökt sig dit, men hur många gamla bekanta jag än träffade på var det ändå gänget med brudar som mycket generöst lånade ut sin myggspray till mig som räddade hela kvällen :) Tack för det!

Idag kommer det inte bli mycket gjort för min del... först och främst ska jag sitta här en stund men efter det får jag nog göra en stillsam version av gårdagens plockande och fixande här hemme, det är ta mig sjutton helt otroligt hur några få hanar kan ställa till med så mycket oreda på så kort tid! och därefter måste jag försöka styra upp lite saker inför morgondagens arbete... nu är det nämligen ett faktum; min sommarledighet är över för den här gången... *snyft*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0