Dagen

Som jag skrev tidigare skulle jag till Örebro idag för att träffa en av deltagarna från Genèveskolan... det har varit en toppen dag på alla tänkbara sätt, vädret, sällskapet och alla minnen!
Till min stora glädje har jag nu fått en massa härliga bilder från sista kvällen i Rolle (och jag lovar att ni ska slippa dem!), det är så mycket tankar och känslor som väcks till liv igen när man ser på bilderna och det gör mig lite ont att veta att det är över.

Hur som helst började dagen med en lunchfika (efter att jag åkt med dagiståget till Örebro förstås... 8 barnvagnar med tillhörande bebisar och så jag på ett tåg... HUA!)
När vi tuggat färdigt åkte datorerna fram, trots att det utvalda fiket inte tillhandahöll vägguttag vilket är mycket dåligt måste jag säga och när vi efter många glada tillbakablickar blivit klara med bilderna packade vi ihop för att fortsätta vidare och ta oss en fika =)


När det sen kom en (äkta) man och lurade iväg mitt sällskap kunde jag spendera lite tid och pengar inne på panduro innan det var dags att bege sig tillbaka till tågstationen för att åka hemmåt och nu blir det snart hemmagjort pizza, en god drick och troligen en film.

Tror verkligen att det här mötet var nyttigt för mig och när tidpunkten flyttades fram av det ena eller det andra skälet började jag tro att det skulle bli som vanligt när jag planerar nått sånt här... att det inte blir av alltså, men nu känner jag mig så glad och nästan lite upprymd!

Tack underbart snälla och goa Cyrene för idag! Hoppas verkligen att det inte var sista gången vi ses =)

Kommentarer
Postat av: Cyrene

Det hoppas verkligen jag också (att vi ses igen, menar jag!!). Det var sååå trevligt och jag behövde inte shoppa alls för med det trevliga sällskapet så räckte det som "tröst" för längtan tillbaka till Geneve! Fast jag blir lite avundsjuk när jag ser att du hann med Panduro!! Blev det scrappinggrejer att "pula" med i höst??? ;)) (hoppas våra norska vänner läser detta) ;))

2009-07-13 @ 20:48:37
Postat av: allicen

"Cyrene":

Jajjemen! här ska 'pulas' med Genève-albumet, men jag vet inte om jag kan hålla mig ändå till hösten ;)

2009-07-13 @ 21:34:12
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0