"Vi hade i alla fall tur med vädret"

Jag är nog en av få i det här landet som faktiskt inte har sett "Vi hade i alla fall tur med vädret" och eftersom jag har tänkt gå och se uppföljaren så har jag frågat runt lite om hurvida det är en för- eller nackdel att inte ha sett den... jag fick då veta att jag troligen skulle uppskatta tvåan mer om jag först sett ettan (och inte som jag tänkte att man kanske slipper bli besviken eftersom en uppföljare sällan lever upp till förväntningarna).

Så därför startade jakten på filmen och idag efter jobbet har jag tittat på den.
Tyvärr, kanske man ska säga!
Vilken skitfilm!!! HAHA! nu är jag ytterst tveksam till om jag ens vill se en uppföljare om den nu skulle råka vara sämre än sin föregångare! men jag är ju tvungen att göra det ändå, jag har ju bestämt mig och nu måste jag ju få veta om den är bättre eller sämre :)

Har du sett någon eller båda dess filmer? vad tyckte du isf?

Kommentarer
Postat av: maritha

Jag har sett båda och eftersom jag har en speciell humor så tyckte jag båda var roliga=). Det som var kul med 2:an var ju att det är samma skådisar fast dom är typ 30 år äldre och lika jäkla klantig och otursförföljd är han. Gå och se den, har du sån där humor som gör att du skrattar när när nån drattar på arslet så kommer du att se många poänger i den här filmen=).

2009-01-10 @ 00:07:28
URL: http://marithape.blogg.se/
Postat av: Hanna

den som är så bra!!!! Jag älskar 1:an å ska garanterat kika på 2:an oxå!

2009-01-10 @ 08:33:43
URL: http://husdrommen.blogg.se/
Postat av: allicen

maritha och Hanna:

Jag kommer bli så illa tvungen att se den :)

2009-01-10 @ 16:17:04
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0