Svammel

Idag blir det tidigt kväll för min del! Jag är helt slut och det känns som att klockan skulle vara närmare midnatt än 19 :O

Snickaren har varit här idag men det gav inte så mycket egentligen... det kommer att bli ritningen som gjordes sist (den jag ska prova att fota för att kunna visa) och det betyder att uträkningen inte alls stämmer sådär jättebra... nästa vecka kommer en människa från företaget som säljer inredningen och ska kolla att allt är ok och att det går att genomföra så som det är tänkt då kanske det förhoppningsvis känns som att man tar ett steg frammåt igen!

Först idag har jag börjat inse under hur lång tid som det kommer springa hantverkare här och jag är väl inte helt överförtjust över att hålla öppet hus i flera veckor kan jag ärligt erkänna :/

Nån som har en uppfattning om hur lång tid det kan tänkas ta att renovera ett badrum?

Kommentarer
Postat av: ;Hanna

fin blogg du har! :)

2009-01-15 @ 19:38:38
URL: http://hannalleander.blogg.se/
Postat av: Samtal från min trädgård

Beroende på allt ifrån ett par tre veckor och framåt. Det är drygt med hantverkare, därför gör vi så mycket som möjligt själva. I badrummet gjorde vi underarbetet själva, då var de bara här 2 dagar. Vissa saker måste man ju hantverkare till som ex. badrum och el, annars klarar man sig.

2009-01-15 @ 19:39:29
URL: http://samtalfranmintradgard.blogspot.com/
Postat av: Pilla

Hej hej...

kände mig sååå snorkig nu!! Satt å läste igenom några gamla komentarer jag fått, då hittade jag en från dig. Något du ville fråga om mitt jobb!? Men de kanske var inför jul!? Du får annars gärna fråga nu, hade bara tyvärr missat ditt inlägg så jag är inte snorkig!!^^)

2009-01-15 @ 20:55:50
URL: http://findusmammas.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh... saknar dina inlägg... får abstinens... Vad har hänt? Har du rymt med snickarn? =)



Lycka till med badrumsrust, jag följer det med spänning och glädje!



Kram

2009-01-16 @ 19:21:11
URL: http://annaenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0