På väg mot miljonen ;)

Jag har kommit tillrätta nu och jag har faktiskt inte varit så långt bort, det har bara varit fullt på schemat idag =)
Efter jobbet skyndade jag mig hem för att ta en snabb dusch och sen fara iväg till La! Hade massor med saker som jag vill köpa och bla vara jag bara tvungen att köpa hem mer saker så jag kan göra lite fler stickmarkörer!

Jag var ju in på blosteaffären för att titta lite igår! Dom måste förövrigt tycka att jag är en svag människa för när jag klev in där och dom frågade om jag ville ha hjälp svarade jag snabbt att "idag ska jag bara titta", en kvart senare steg jag ut därifrån med 6 nya blommor!
När jag kom hem insåg jag att jag skulle behöva två extra krukor i köket och efter att ha rotat runt lite i minnet kom jag ihåg att jag sett precis sånna som jag redan har på Åhlens, därför skyndade jag mig dit och hittade krukorna på reabordet! halva priset på halva priset!!! Det fanns bara två svarta kvar och jag hade lätt gett mig in i ett omfattande slagsmål för att få dom, men tack och lov behövdes inte det idag :)

Förutom krukorna handlade jag en massa andra viktiga saker på rean och jag är nästan chokad över hur mycket pengar jag tjänat in helt oväntat! Jag anser förövrigt att jag tjänade dubbelt på krukorna eftersom jag skulle köpt som oavsett och med rean måste man väl se det som dubbla inkomster? ;)

Nu har jag dock inte tid att skriva mer eftersom jag ska kolla på 'Let´s Dance' men jag återkommer snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0