Örebro

Har varit i Örebro och badrumsfixat idag igen =)
En ny ritning är nu klar, har den tyvärr bara på papper så jag måste komma åt en scanner innan jag (förhoppningsvis) kan visa er! Ikväll eller i morgon ska jag sätta mig och räkna ut prisskillnaden på dom två olika inredningarna som jag velar mellan... det slutade nämligen på standrdmått och möbler som finns i båda alternativen vilket gör att priset kommer avgöra om det blir favoriten jag hade från start eller jag väljer bubblaren till slut ändå.

Det återstår dock endel frågetecken fortfarande, varav det ena är vad som kommer hamna på väggarna, det kommer inte bli kakel och då återstår två alternativ... det jag gillar bäst har blivit totalsågat av mamma som är lite yreksskadad, imorgon ska jag dock ringa mitt försäkringsbolag och förhoppningsvis få beskedet att hon kan sluta oroa sig för om fuktspärren blir godkänd eller inte!
Får morsan rätt i den här frågan finns inget annat alternativ än våtrumstapet och då känns det som att jag kommer få stora problem att hitta nått som faller mig i smaken...

Därefter måste ett golv utses och vad det gäller det har jag ingen koll på vad som finns att välja på när man inte vill ha klinkers.
Att det inte blir just klinkers beror dels på att jag hört sägas att man helst inte ska ha det på övervångar, samt att det inte är så bra att lägga det i trähus (och stommen är av trä, även om fasaden är av tegel för den som undrar). Förutom det så är golvet varmt i sig som det är nu och då känns det onödigt att lägga klinkers och då även bli tvungen att lägga till golvvärme (det skulle iofs lösa elementproblemet men nu blir det så här).

Utöver det återstår en massa småfunderingar och saker att kolla upp... som om det finns alternativa blandare, om det ska finnas haddukstork eller inte, vilken hållare till toalettpappersrullen som blir bäst, om det finns bättre krokar än dom jag tittat ut, hur ett ev elementskydd skulle utformas, placering av spottar i taket osv osv....

Jag har alltså lite att grubbla på som ni förstår och jag skulle verkigen uppskatta alla typer av förslag och åsikter från er!

More to come... (garanterat!!!)

Kommentarer
Postat av: sarah

Ja så kan det vara , kan inte minnas banan :S . haha .. Vilken knasig bartender :P ... Du får ge han/henne på moppor nästa gång du beställer ;) . Kramis

2009-01-11 @ 19:24:23
URL: http://sarahsglitter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0