Lång dag...

Även fast jag inte gick hemifrån förens nån timme innan lunch så har det här varit en väldigt lång dag känns det som!
Först småfixade jag med lite på kontoret innan jag gick iväg till mitt framtidsmöte och idag blev det bestämt hur jag ska ha det :) Återkommer vid nått senare tillfälle med vad det innebär...
Mötet drog över på tiden eftersom killen som skulle hålla i allt var försenad och sen inte fick igång grejerna ordentligt men jag var iaf tillbaka på kontoret 20 minuter efter den tid jag sagt och det får väl passera för den här gången... vad är väl 20 minuter hit eller dit när det kommer till att starta en ny era livet?

Tydligen hade varit ganska fullt upp när jag var borta men jag kunde ändå fortsätta med det jag hade att göra, tiden flög iväg och rätt som det var fick jag se att klockan var tjugo minuter i fyra!
Strax efter 16 var det bestämt att jag skulle infinna mig hos en vän och jag hade goda förhoppningar om att hålla tiden när det plötsligt uppdagades att jag skulle behöva ta ett par möten dom kommande dagarna... min arbetsmamma skyndade iväg för att få fram handlingarna och jag kastade mig på telefonen för att be någon ringa ut en vikarie för mig under första halvan av mitt kvällskift som jag ska göra imorgon.
När klockan var fem i fyra ringde telefonen och självklart visade det sig att det var till mig... och som om jag inte hunnit bli nog stressad så pratade damen i andra änden på i lugn och ro om saker som jag redan visste medans jag började bli allt mer otålig och knappt kunde stå still, lyckades få tyst på henne när klockan passerat fyra med några minuter och skyndade mig till ica för att köpa lite viktigheter och sen ge mig iväg hem till min vän.

Hälsade på henne i nya huset för första gången och det är alltid så roligt att komma hem till andra och se hur dom har det.. höra deras drömmar och planer om hur dom vill göra om och man får alltid med sig lite ny inspiration hem efter sånna besök.. allt det ligger dock undanstoppade i en liten hjärnvrå för att plockas fram vid ett bättre lämpat tillfälle, nu är jag så slut i huvet efter allt stressande att jag inte ens orkar försöka tänka renoveringstankar! =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket lättsam och bra blogg du har :)

2009-01-13 @ 22:14:17
Postat av: allicen

Anonym:

Tack tack :)

2009-01-14 @ 09:21:39
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0