Italiensk Gryta

Provade ett nytt recept igår igen... jag älskar min 20-minuters kokbok! Alla recept är jättelätta, dom flest är väldigt goda och många ingredienser är återkommande så man behöver aldrig köpa hem saker som bara blir stående sen och aldrig används till nått annat!

Nästa rätt jag ska prova innehåller fänkål, jag vet inte om jag ätit det nångång eller och om jag isf tyckte om det... på första affären där jag frågade efter det fick jag svaret att dom tagit hem det förut men att var en riktig "hyllvärmare" och dom fick slänga det mesta, det verkar alltså som att det inte är nått som folk i allmänhet gillar och det känns lite oroväckande, men jag måste ju testa =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken bra bok du har, vad heter den och vem skrev den? Jag kanske bör ha den med! Det låter riktigt bra med återkommande ingredienser som inte blir stående, mycket klimatsmart faktiskt! Fänkål har en rätt mild smak så du behöver inte oroa dig. Jag tror att inte många känner till den och därför inte så många köper den. Själv tycker jag inte så mkt om den men det är bara en smaksak, testa du, den smakar inte så mkt men du kanske har en riktigt bra recept, vem vet! kramis

2009-01-20 @ 21:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0