Elis - Gubbjäveln 1-1

HA!
Har ringt till butiken som kommer att leverera allt matreal till badrummet och fått lite mer information att lämna till försäkringsbolaget och efter lite pepptalk och kraftsamling här hemma i borgen ringde jag återigen upp försäkringsbolaget, med darrande fingrar, ymningt svettandes och darr på rösten stålsatte jag mig inför ett ev nytt samtal med gubbjäveln.
Till min stora lycka hörde jag direkt att det inte var han och mannen som svarade idag var väldigt trevlig, han förklarade för mig att jag kunde gå in på hemsidorna till dom två regelverk (eller vad det nu var) som gubbjäveln svammlade om och sen gå in i listor där för att kolla om dom accepterade produkter som var godkända utifrån det stället som butiken hänvisade till.

Han tyckte också att jag skulle be snickaren att prata med det stället som certifierat honom och om poktukten var godkänd från deras sida var den det också hos försäkringsbolaget.
Så.. imorgon får jag prata med snickaren och ge honom min folder och be honom kolla upp det, sen hoppas jag verkligen på en storslagen seger med 2-1 till mig :) Dels för att det skulle vara så grymt skönt att få rätt över gubben (även om han aldrig kommer få veta det) och dels för att det ju betyder att jag får använda den produkt jag helst vill ha!

Kommentarer
Postat av: chaos

Jippy för dig! Hurrà!

2009-01-14 @ 12:50:35
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/
Postat av: Acka

Nu kan jag följa din blogg igen, och du kan följa min om du har lust;)

Ha det bra!

2009-01-14 @ 21:32:32
URL: http://ackas.blogg.se/
Postat av: allicen

chaos:

Va härligt att du delar min glädje :)

2009-01-14 @ 22:16:42
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag håller på dig!!!

2009-01-15 @ 19:35:41
URL: http://husdrommen.blogg.se/
Postat av: allicen

Hanna:

Jag tror att jag kommer få ge mig, det är så många som skrämmer upp mig så att jag nog inte törs chansa :(

2009-01-15 @ 20:00:44
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0