Anställningsintervjuer

Anställningsintervjuer är någonting som jag fruktar! Jag har aldrig behövt gå på någon och jag fasar för att en dag kanske bli tvungen att göra det.
Men idag har jag faktiskt haft den stora äran att sitta på den andra sidan, den där man får möjligheten att ställa en massa frågor, nicka instämmande till svaren och skriva en massa hemliga anteckningar (som intervjuoffret säkert skulle göra mycket för att få se!).

Det är spännande och jag ser det som en stor förmån att få vara en del av hela den biten, men det som kanske är absolut bästa är känslan av hur mycket jag lär mig av det!
Att se hur deras anökningar är utformade, hur dom uppträder vid intervjun, hur dom svarar, vilka frågor som kommer upp och vad vi som utvärderar svaren reagera positivt respektive negativt på!

Nu är jag inte längre rädd för att hamna i den situationen, jag skulle vara väldigt nervös men jag blir inte längre skräckslagen inför tanken och en del av mig ser nog nästan frem emot att känna på hur det känns att sitta där!

Tänk vad märkligt egentligen hur mycket man kan förändras över dag :)

Kommentarer
Postat av: Samtal från min trädgård

Jag har länkat till din blogg om stickmarkörer, hoppas att du får många beställningar.

2009-01-15 @ 12:03:04
URL: http://samtalfranmintradgard.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0