Hemma

Kom hem från La för en stund sen och jag känner mig riktigt nöjd med mina inköp för dagen!
Ett av dem är nämligen mina nya bästis och blivande ständiga följeslagare framöver... En dator!!!  Det känns riktigt bra att kunna ha den med mig redan nästa vecka när jag ska på kurs och jag fattar faktiskt inte varför jag inte kommit mig för med att köpa en tidigare :)

Har dock inte riktigt hunnit vänja mig med den... den är ju så liiiten och för mig som är van med en stationär dator känns det som en helt ny värl! Ni kan alltså räkna med ännu fler slarviga stavfel ett tag fram över än vad ni redan fått vänja er med, men det bjuder jag på!

Passade ju såklart på att hälsa på mormor och morfar när jag ändå var i den stora staden i norr och självklart slet jag upp datorn redan där.... hur ska man kunna hålla sig?
Morfar (85år) blev mycket nyfiken och jag tror att blev ordentligt sugen på att köpa en själv, spec. när vi pratade om att man kan sköta i princip alla sina bankärenden via nätet...
Jag tvivlar inte en sekund på att han skulle fixa det hela, han är en riktig tekniknörd och läser instruktionsböcker med samma intresse som jag läser böcker om hjärta och smärta :)

Det finns ju seniormobiler nu för tiden... men finns det seniordatorer?

Här skulle det egentligen finnas en googlad bild på datorn, men alla bilder ser så små ut och innan jag publicerar nån måste jag kolla på min vanliga dator om dom verkligen är så små eller om det bara har med skärmen att göra! ;) Haha!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0