Älskade ängel!

Tre timmar med min ängel är alldeles för lite!
Önskar bara att jag hade förmågan att ta det lite lungt när jag umgås med henne... jag blir så glad och ivrig av att träffa henne att jag pratar alldeles för fort, alldeles för mycket och om alldeles för konstiga saker, stackars henne! :)

Hade ju pappas bil till MellanStaden i morse och under tiden som jag tog mig frammåt med den (alltså när jag kom på att jag skulle lägga ur handbromsen) började jag fundera på mina skills som bilförare... eller ska jag säga bristen på dem :S
Jag är nog den sämsta på att köra bil och det som jag misstänker att jag har absolut svårast för är att köra rakt fram! Jag blir ju nästan lite rädd själv när jag är ute och kör! Näe.. jag får nog tänka över det där med bilköp en extra gång och kanske lägga lite energi på att få politikerna här att fatta beslut om att bygga tunnelbana istället.

Hur som helst så kom jag ju iaf fram dit jag skulle och det blev frukost/brunch/fika på stället där vi konstaterade att JosePett brukade hänga när jag var i skolan och tvärt om (till mitt försvar vill jag bara tillägga att det senare alternativet bara inträffade en enda gång!).
Men såklart gick tiden alldeles för fort och innan vi ens hunnit prata om hälften av det vi skulle kunna behöva säga var det dags att gå :( Varje gång jag träffar henne så tänker jag att det inte av någon anledning får dröja lika länge tills nästa gång vi ses och jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att träffa henne lite oftare under det här året! Går allt som det ska ses vi nog igen redan nästa vecka för att gå på bio, men med tanke på hur de flesta av våra planer slutar så tar jag inte ut nått i förskott =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0