Allt är inte svart eller vitt

Det händer ibland (läs; ganska ofta) att jag har en bestämd åsikt i specifika frågor men det händer också emellanåt att jag av olika anledningar inte har bildat mig någon fast uppfattning alls i vissa sakfrågor.
Oavsett vilket så har jag en liten böjelse för att försöka se olika sidor av samma sak, oavsett om dom går i linje med min ev. inställning eller inte.

Ett ställningstagande grundar sig enligt min tolkning på att man väger för- och nackdelar mot varandra och förhoppningsvis kommer till slutsats med att den ena sidan överväger den andra.
Just därför förbehåller jag mig, på helt eget bevåg, att ibland tycka att det finns bra saker med sånt jag generellt tycker är dåligt och vice versa.
Dom gånger jag inte bemödat mig med att ens bilda mig en ordentlig uppfattning ser jag det som en självklarhet att jag fritt får vela fram och tillbaka mellan olika argument utan att för den skull behöva välja sida.

Att jag tydliggör detta beror på att jag bestämt mig för att utöka antalet kategorier i bloggen. Utökningen består iofs endast av en liten kategori, men det är ändock en utökning och jag har valt att kalla den för "Gråzonen".
Där kommer förhoppningsvis lite inlägg dyka upp allt eftersom och jag vill poängtera att all form av diskution är varm välkommet rörande dom ämnen som kommer att behandlas där!

Men, ha gärna i åtanke att inlägget alltså inte alltid speglar min personliga inställning till sakfrågan i stort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0