Saga

Ett annat tema i skoluppgiften förra veckan var att fota 'något utifrån en saga' och där tog det stopp för min del, inte för att jag hade svårt med sagan för där finns det ju så mycket roligt man kan välja, utan för att jag kände mig totalt begränsad av brist på modeller och rekvisita.
När jag (i senste laget) tog kontakt med min lärare tyckte hon att jag skulle strunta i allt runtomkring och ta en väldigt stilren bild istället så av den anledningen fick jag slå mig fram genom isbjörnarna igår för att ta mig hem till föräldrarna och fota... ja, förhoppningsvis ska det inte behövas nån förklaring :)



Under genomgången idag sa läraren att mina objektfoton är bra och att jag ska fortsätta jobba på dem så det ska jag absolut göra under julen... det tråkiga är ju dock att det ser så simpelt ut när det i själva verket kan ta mig upp till ett par timmar att ta en sån här bild.
Det känns så värdelöst och jag skulle så gärna säga att det verkligen är gjort med ett knapptryck men tyvärr är det inte så...

Just den här bilden fotade jag som sagt hemma hos mina föräldrar så jag fick improvisera ganska mycket, det enda jag visste från början var att skålen fanns och att dom har en byrå som skulle stå bra till i förhållande till ljuset utifrån.
Utöver det fick jag möblera om halva köket och rota runt (främst i systers rum såklart) efter endel andra saker jag behövde.

Man brukar säga att 'det aldrig blir som man tänkt sig' men i det här fallet har jag faktiskt en annan bild, precis så som jag tänkte mig den, bara det att den blev mycket sämre.
det är heller inte alltid det man tänkt sig som är det bästa =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0