Mer paket

Årets julklappar var inte speciellt roliga att titta på, de var heller inte särskilt roliga att slå in utan det skedde i det närmaste under tvång natten till julafton.


Som tur var fanns det i alla fall ett paket som utsatte mig för en liten utmaning! Det var förövrigt det största och om det inte varit för just det faktum att julpappret jag hade hemma inte räckte till så hade inte heller detta blivit nått annorlunda än dom andra.


Jag är mycket nöjd med den här inslagningen, tidigare i mitt liv har jag gjort ett paket med snöre och allt helt och hållet av svart eltejp, men det här är faktiskt första gången jag slår in ett paket i fibertyg (för er som inte är från socknen så kan det närmast beskrivas som en blandning mellan papper och tyg, för oss här i Staden är det ett måste och ett liv utan den här typen av papper är inget värdigt liv. Hushållspapper my ass!).
Jag vill för övrigt gärna att ni ägnar lite extra uppmärksamhet åt Mimi Pigg-rosetten  som jag egenhändigt tillverkat av papper just för detta ändamål, är den inte fin så säg :)

Kommentarer
Postat av: Linnis

Haha! Vems och vad var i? :D

2009-12-29 @ 20:04:01
URL: http://lunascoop.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0