God morgon!

Idag är det dan' före dan' och I'm BACK!

Hade svårt att sova inatt, mest pga abnorm hunger men också för att jag låg och funderade på i vilken skål jag ska lägga vad på julafton, samt hur jag ska ställa fram allt ätbart för att det ska bli så enkelt som möjligt... precis som det ska vara i min värld alltså!

Vaknade före fem imorse och när jag legat och snurrat någon timme höll jag på att bli tokig på att raslösheten yttrade sig som kli i hårbotten (under pott-frisyren alltså) vilket resulterade i att jag stod i köket och gjorde julgodis före kl 7 imorse.

När jag var klar med första omgången berömde jag mig själv över att det var strålande bra jobbat att göra undan en massa saker som fanns med på min 'to do-list' men det skulle jag ju självklart aldrig ha gjort eftersom det bara resulterade i att jag återigen hamnade i den falska tron om att jag har all tid i världen på mig, vilket helt sonika gjorde att jag började improvisera med lite annat och så här en timme senare har det inte försvunnit nått mer från listan över det jag egentligen ska göra :S

MEN. Med tanke på hur mycket jag har saknat lusten att pyssla så spelar det inte så stor roll vad som blir gjort, jag är lycklig över att det blir nått alls =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0