Elis testar.

Under dom senste åren har jag lagt till med några cravings som helt enkelt inte går över, ingefära är en av dem och kanel en annan... så gissa om jag hitta många recept som får snålvattnet att börja rinna så här i juletid! :P

När jag såg den här äppelmusten kunde jag självklart inte hålla mig ifrån att köpa med en flaska hem och någon dag innan jul bestämde jag mig för att avnjuta den tillsammans med en saffranbulle (och på tal om det så kan vi lägga saffran som craving nummer tre).

En nackdel med att verkligen vara förtjust i vissa saker är ju att listan på godsaker som man inte kan leva utan bara blir längre och längre, men i det här fallet kan jag andas ut och konstatera att jag aldrig mer kommer inledas i frestelsen att dricka detta någon mer gång!
Den utlovade kanelsmaken var obefintlig och istället smakade det bara äppeldricka, vilket för min del inte är något förstahandsval när törsten sätter in.

Så var det alltså med det, men trots missnöjet med smaken får produkten självklart ett plus för att den är märkt med 'svenskt sigill'!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0