Very Berry!

Idag har bästa A letat sig ända fram till Borgen för att leverera en hink med blåbär! Egentligen skulle den kommit igår och det hade nog passat mig bättre eftersom jag skulle behövt den här kvällen åt att klura på vilken tröja som kan tänkas passa bäst till imorgon... nu får det helt enkelt bli en chansning och det brukar sällan bli de mest lyckade besluten, haha!


Ett problem aningen större är dock att jag inte har en aning om vart jag ska... jag har kollat på hitta.se men jag tvivlar på att jag i egenskap av Sveriges största nervvrak till bilförare kommer kunna vara mottaglig för att läsa den klena beskrivningen!
Varför har man inte börjat med foton i vägbeskrivningarna? Det hade ju varit superbra! 'Sväng höger här' och så en bild på korsningen... måste man komma på allt själv?

Nåväl, om en stund skall minneskortet tömmas och batteriet fyllas och i och med det är jag så redo jag kan bli! Det går verkligen inte att med ord beskriva hur härftigt jag tycker att det här är... och ibland slår det mig att jag nog inte förstått att det faktisk är på väg att hända :) Undrar hur mycket sömn det bli för mig inatt... hmm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0