God morgon!

Det blev en lång sovmorgon idag och jag har bestämt mig för att den helt enkelt blev för lång för att jag ska hinna med någon frukost... istället sitter jag nu och inväntar tid för lunch :)

Gårdagens besök i Parken bjöd på lika delar hjärtliga skratt och stunder av total uttråkning... musiken var apdålig men å andra sidan hade jag inte förväntat mig så mycket mer då jag innan hade läst att kvällens slogan på programmet var 'raggen går' :S

Hur som helst gjorde jag ett kort besök på dansgolvet där den som lurade dit mig utbrast "vaddå, jag kan inte... du dansar som en prinsessa!" jag brukar alltid bli lite konfunderad när folk säger sånna saker och när samme någon senare på kvällen hade svårt att hålla melodin till Rap Das Armas - sommarplåga nr 1 fick jag bekräftat att personens tillstånd var aningen tvivelaktigt... hihi!

Utöver sånna roligheter pratade jag med en bekant som berättade om ett (inte helt spikat) stundande bröllop där man vill att jag ska fota! Jag blev helt paff, men självklart gör jag det om personerna i fråga har sett och är nöjd med tidigare foton jag tagit! Vid tidpunkten för bröllopet har jag ju även hunnit läsa om just porträttfoto så kanske kan jag känna mig lite mer säker på min sak då...

Nu återstår bara att med fasa invänta att arrangörernas bilder från igår ska dyka upp på hemsidan och sen kan vi lägga årets parken-sommar till handlingarna... hua!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0