God morgon!

Solen skiner utanför fönstret och jag sitter här med mitt morgonte och funderar på vad jag ska göra av den här dagen, ska nog ta mig ut en sväng eftersom det är så fint väder men vet inte riktigt vad jag ska hitta på för sysselsättning när jag väl tar mig utanför dörren...

Trodde ju att jag skulle få ett mail från min lärare i fredags med nån lista över vilka saker som ska vara klart innan nästa vecka kör igång, men det dök aldrig upp något så istället får jag väl tro att det kommer ett tidigt imorgon och som då också innehåller nästa veckas uppgift.

Jag är väldigt nyfiken på vad den kommer att innebära, jag vet att man till redovisningen bara ska lämna en enda bild (till skillnad mot senare då vi kanske kommer få redovisa flera bilder eller t.ex. serier). Den bilden ska sen laddas upp i mitt personliga galleri och jag ska då lägga in den som framsida vilket får mig att funder över om uppgiften kan tänkas vara något i stil med att man ska fota något som beskriver mig som person... Nåväl, det visar sig imorgon =)

Vad ska du göra idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0