Vårkänslor!

Äntligen känner även jag att jag verkligen börjar längta till våren!
Imorse var det med ett visst mått av missmod jag gav mig iväg för att möta upp "chefen" och sen dra iväg till dagens skola... efter gårdagens toppendag kändes det som att det omöjligt skulle kunna bli en bättre eller ens lika bra dag i dag.
Men vad gör man inte för kollektivet? Det var helt enkelt bara att packa upp våra saker och efter en stund kändes faktiskt som att det flöt på riktigt bra och när godiset tagit slut och vi kände oss nöjda med våra kontakter gav vi oss iväg på lite friskvård... eftersom det är 1 April idag så lurade "chefen" med mig ut till något som hette 'naturens hus' i Örebro (undra vad mer han lurat mig med under dagen?!?!) där årets första utomhusfika avnjöts i solen med en efterföljande guidad visning ner till sjön för att titta på den vackra utsikten!

Önskar att jag hade haft min kamera med mig för jag hade nog kunnat klänga omkring därute i flera timmar och fotat, men tyvärr får jag nöja mig med bilderna som jag sparat i minnet... kanske är det lika bra föresten, för där är dom troligen mycket bättre än jag skulle fått dom på riktigt :)
Väl hemma i staden igen tog jag en promenad hem från tåget och fick ytterligare ett tillfälle att njuta av vädret och nu kan jag knappt vänta tills det är dags att få ge sig ut och trädgårdsbruka och göra iordning altanen!

Kommentarer
Postat av: chefen

Måste vara en otroligt kompetent fotograf som tagit de där fina kortet. :)

Tack för idag

2009-04-01 @ 18:30:41
Postat av: allicen

"chefen":

mja... kompetent vet jag inte, men jag gör mitt bästa för att undervisa ;)

2009-04-01 @ 20:40:53
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0