Sagostund i Borgen

Elektrikern har varit här och gått igenom alla önskemål om lampor, kontakter och sladdar... men det roligaste med hans besök var nog storyn han berättade om Borgens tidigare ägare. Elektrikern kände nämligen både han som bodde i borgen förut och dom som då bodde i huset ovanför.

Som ni kanske utläst av bilder som jag har visat förut är det ganska nära till huset ligger framför borgen, det i kombination med det stora fönstret som fanns i badrummet förut gjorde att man, om man så ville, kunde hålla ganska god koll på toalettvanorna hos invånarna i Borgen och detta var något som granntanten hade mycket roligt åt.
När gubben som bodde här tände inne på toaletten och hon såg konturen av att han hade satt sig ner passade hon på att ringa till honom och stog sen hemma i fönstret och tittade när han skyndade ut ur badrummet för att svara, då la hon givetvis på för att sen vänta med att ringa upp igen när hon såg att han hunnit tillbaka och så där höll hon på! HAHA!

Stackars karl! Inte heller fanns ju nån nummerpresentatör så han hade ju ingen aning om att det va hon som höll på och retades med honom utan beklagade sig över att han alltis missade en massa samtal och sa att han nog borde koppla in en telefon på toaletten :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha! Nästan lika bra som bolagetmannen :P

2009-04-17 @ 15:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0