"Hemma hos..."

Det har aldrig funnits underlag för något 'hemma hos' repotage förut, men efter att ha besökt Bror känns det som att det är på tiden!

Det fösta man möts av hemma hos Bror är en väldfylld hatthylla, det märkliga är att den faktiskt är fylld av, om inte enbart hattar så i alla fall, huvudbonader! Tror inte att jag känner nån mer som faktiskt använder sin hatthylla till sånt... jag själv brukar ha skor på min när det krisar med plats i skostället och garderoberna =)
Det ytterst vackra bordet är speciellt ditställt med anledning av vårat besök, skivan hade han snott av sina grannar men eftesom det inte fanns några ben fick det bli lite improvisation. Pluspoäng får han dock för att han köpt en duk att lägga över så man slapp se eländet sen!


Är det fest så ska man väl självklart tända kristallkronan!


Döm om min förvåning när jag hittade prydnadssaker i vardagsrummet! Att han sen observerade att elefenten blev flyttad är för mig helt ofattbart.


Att min bror uppskattar matlagning kan man lätt förstå utifrån den gedigna maskinparken i hans kök! Ett helt äggset och en konservöppnare.. för kattmat! Jag känner mig nöjd med mitt beslut att bo på hotell ;)


Klockan med den pratande Homer som han fick i julklapp förrförra julen (?) hade faktiskrt kommit upp på väggen (det är långt ifrån allt som gör det!) och även fått en central plats i det annars ganska spartanskt inredda köket.
Sugröret med djävulsankan verkar vara en uppskattade deltalj då det stog redo för snabbt kunna tas i bruk.


Några gröna fingrar vet jag inte om man kan beskylla Bror för att ha, i alla fall inte med tanke på hur vissa av hans växter (till mammas förtvivlan) mådde, men lite omsorg och stöd verkar dom öven få under sin (korta) livstid hos honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0