Härligt väder!

Idag blev det övertid på hemmet pga utbildning... jag tycker att utbildning är viktigt och bra men ändå kan jag aldrig riktigt låta bli att gnälla över vid vilka tillfällen det förläggs!
Är det på arbetstid är det när det är som körigast att gå ifrån, är det på ledig tid är det antingen i ottan eller några få värdelösa timmar mitt på dagen som gör att man blir helt låst.
Idag var det övertid till kl 17 när jag skulle slutat kl 15, det är vackert väder, dag före röd dag och 'kort kväll' eftersom jag ska jobba imorgon igen :(

Jag blir aldrig nöjd... förutom när det gäller kunskapen då, för idag var det en mycket nyttig lektion vi fick men med ett innehåll som jag hoppas att jag aldrig kommer behöva få nån anvädning av, nämligen HLR!

Jag har iaf hunnit med att sitta en liten stund i solen på balkongen och försökte läsa i en bok som jag håller på med, en väldigt segstartad en som nu börjar den bli riktigt bra men som iofs inte hjälpte så mycket då jag efter en stund satt med huvudet lutat mot väggen och sov i värmen... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0