Borlänge!

Idag tog jag med mig Nea på en liten tur till Borlänge för att unna oss lite lyx! :) Som vanligt när man är på kupolen hittar man en uppsjö av lämpliga presenter till Bror och idag införskaffade vi inte mindre än tre helt nödvändiga saker till honom! Han kommer bli så glad, det känner jag på mig!
Jag passade även på att köpa en hel del onödiga saker till mig själv men även fast jag hade spenderarbyxorna på mig så blev det inga inköp till den stundande resan, så som jag hade hoppats.. men än finns det ju lite tid kvar till det!

Tyvärr blev vi lite sena i starten och det gjorde att dagen bara sprang ifrån oss innan vi hunnit med hälften av det vi (jag) ville, men gardinerna från helvetet och sömmerskan med änglavingar väntade och ett sånt tillfälle får man inte försaka!
Väl hemma kunde jag tryggt lämna bort gardinerna och passade sen på att ge mig ut på en liten promenad för att få både frisk luft och klarare tankar. Nu väntar en kopp te och ett avsnitt av 'Färjan2' där jag jag hoppas att det visas en och annan konstighet :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0