Kvällen

Det har varit en bra dag på jobbet... blev kallad älskling av en liten gumma och jag bestämde mig för att hon speciellt valt ut just mig att säga det till och att hon aldrig skulle gjort det om det varit någon annan! Min förmåga att inbilla mig saker har det ju uppenbarligen inte varit några fel på fram tills nu, så varför ändra på sig så att säga.

Tack och lov hade mobilen laddat ut när det var dags för paus och jag kunde dricka mitt te i lugn och ro utan tillstymmelse till möjlighet att göra några massutskick via sms som jag bara skulle ångra sen... Och på tal om te föresten, så fanns det ju självklart, denna ruttna dag till ära, bara äckel te kvar i min burk, om jag glömt att jag tagit det sista som smakade bra eller om nån stulit det av mig har föga betydelse, det var iaf tvunget att hända idag av alla dagar! men å andra sidan är det väl kanske lika bra att ha en dag där allt jävlas, än att man sprider ut eländet och aldrig kommer ifrån det!

Hann iaf hem i lagom tid för att kunna titta på Grey's och med det känns det som att dagen slutar betydligt bättre än den började! Det kan verkligen ses som en bra förutsättning för att jag kommer kunna få vakna upp imorgon och njuta av en ny underbar dag då istället!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0