God morgon!

Idag är det måndag, men för mig känns det som söndag... Det är svårt att hålla reda på dagarna när man jobbar lite hur som helst :)
Har inte planerat nått särskillt för dagen, men skulle verkligen behöva sanera lite på bottenvången i borgen!

Idag är det även hög tid att otåligt börja vänta på att snickaren ska höra av sig om när han kan komma och titta på badrummet!
Hoppas att det blir idag, för på tisdag och onsdag kväll passar det inte och jag kommer bli knäpp om jag ska få gå och vänta! Jag hatar verkligen att vänta, det måste lätt vara det tråkigaste som finns :)

Tänkte om jag skulle börja kolla lite på vad jag vill ha för färger när det blir omgjort.. men det känns som att det skulle vara smartast att välja möblerna först och sen välja färg till golv och väggar utifrån det? Det borde väl vara lättare än att fösrt binda upp sig till färg och efter det försöka hitta möbler med rätt färg, form och mått...
Det är minst sagt lite segt att komma igång och kanske ska jag vänta till efter snickaren varit här och jag vet lite mer om hur det kommer att bli? ;)

Vad har du för dig idag?

Kommentarer
Postat av: amanda

Har suttit och pluggat konstant från kl 9-17 idag. Så det är synd om mig. Egentligen borde jag därför stänga ner datorn nu och göra ngt helt annat. Kanske sy... Ha en bra kväll!=)

2008-10-27 @ 17:15:13
URL: http://ladysylvia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0