Elis hamstrar...

Ibland kan jag inte undgå att bli förvånad över mig själv... igår bestämde jag mig för att kolla igenom lamplådan i jakt på glödlampor som jag inte har nångon användning av, för sånna har väl alla lite till mans?

Dock kunde jag väl aldrig tro att jag hade SÅ många eller att dom alla skulle vara av samma modell! Jag fattar fortfarnande inte hur det har gått till... :S


Kommentarer
Postat av: Anna

Jo, men jag skulle vilja veta säkert... som om det är på lördagen istället för fredagen... typ... Tror den sista finalen innan grand finale är den 5 december... Alltså är det runt Lucia som stora finalen borde vara. Vi fundrar på pilletter här =) Men måste veta rätt säkert då, eftersom vi har ett gäng ungar som vill med =)

2008-10-04 @ 12:36:41
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Filifjonkan

Hej.Filifjonkan här. Ja jag gjorde med så i förra veckan och det är ju de där stora lamporna med den tjocka fattningen man har till övers. Nu är det ju smala halsar på dem och långlivslampor så de där gjorde jag mig av med på återvinningen.Så det blev lite bättre plats i den lådan Skall handla hem lite fler av rätt sort för rätt som så går flera sönder samtidigt! :)

Postat av: chaos

Det var många! Jag har bara ett par lågenergiljus, jag fick byta två stycken nyligen. Jag brukar köpa när jag behöver men helt klart vill man inte stå i mörkret vid obekväma tider och det är bra att ha ett par stycken i reserv! Ha en bra helg!

2008-10-04 @ 17:36:31
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0