God förmiddag!

När klockan ringde vid sextiden i morse funderade jag först över vad sjutton jag tänkte när jag bestämde mig för att gå upp så tidigt på en ledig dag... men när jag legat och funderat några minuter verkade det återigen lite mysigt att ta en tidig frukost så jag gick upp och gjorde iordning te och macka, det är faktisktiskt hur mysigt som helst att sitta i halvmörkret och äta frukost i lugn och ro, utan några måste och tider att stressa för att hinna med!

Men hur mysigt det än är så är det bästa av allt att få krypa tillbaka ner i sängen igen! Fick lite svårt att somna om till en början eftersom känslan jag fick när jag drog det svala täcket omkring mig fick mig att tänka på en annan tid och en annan plats, hjärtat han med att sticka till några gånger under tiden jag funderade över hur saker blivit, men med lite viljekraft lyckades jag släppa alla sånna tankar och bara njöt av känslan!

Om en liten stund ska jag sätta mig och göra iordning ett litet paket, jag ska nämligen till La och fira en födelsedag i idag! men mer om det senare...

Vad ska du göra idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0