Kvällens aktvitet

Ikväll ska jag mötas igen.
Det är ännu ett årsmöte, denna gång med fruntimmersklubben, som vi för övrigt kommer byta namn på eftersom det förra är så fruktansvärt pinsamt att jag inte ens tänker skriva ut det här (ja, det låter faktiskt bättre med fruntimmersklubben än det riktiga namnet!)
"Hela" styrelsen ska väljas om efterom det fram tills nu bara varit en interimstyrelse och det har väl i ärlighetens namn inte fungerat som vi trodde från början.

Hur det än går med nyvalen så kommer jag att säga ifrån mig min plats och därmed också min plats som kassör... även om jag nog egentligen är den bästa kassören of all times! jag har nämligen inte gjort över med en enda krona och ändå har vi haft fyra möten!!
Däremot är våran sockepappa skyldig mig pengar för det senaste mötet så jag vet inte hur smart man kan tycka att jag lagt upp det hela ändå :)

Well well... det här är iaf det sista mötet (denna kategori) som jag känner mig tvungen att gå på... i fortsättningen kommer jag bara vara en helt vanlig medlem som skiter i att meddela om jag tänker komma eller inte och kan gnälla och skälla på hur dåligt alla andra sköter sina åtaganden, för jag tänker ju iaf inte ställa mig till förfogande att göra det "bättre".
Lite som vilken sammhällsmedborgare som helst med andra ord :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0