God morgon!

Det är otroligt men sant, jag är faktiskt på benen i denna tidiga timme även fast det inte är arbetsdag!
Gick upp kl 7 i morse för att åka iväg med Lilly till doktorn och till min stora lycka var det den snälla doktorn som tog emot henne, hoppas att det är han som kommer göra undersökningen också! Jag är lite rädd för den andra doktorn och är inte helt säker på att han skulle vara snäll mot min lilla flicka!

Lämnade telefon nummret till far så att dom kan ringa dit i händelse av att Lilly skulle behöva genomgå någon större operation eller rent av vara i behov av någon omfattnade transplantation, jag har inte den rätta kompetensen för att ta ett beslut i sånna avgörande frågoroch jag har inte hjärta att bestämma mig för om hon blivit tankad för sista gången eller inte, å hemska tanke!
Det gör ont i ett bilägarhjärta... :(

När jag promenerade hemmåt ringde jag till far för att tala om att det kanske ringer under dagen, då jag ju självklart glömt att nämna det för honom förut.
Det var ett väldans liv när han svarade och jag frågade vad han stimmade med "jag står inne vid kompressorn" blev svaret och jag va tyst en liten stund för att han skulle hinna ut innan jag fortsatte att prata, men inte! han envisades med att vara kvar i bullret och  vi hade ett mycket givande samtal min far och jag, vi hörde väl ungefär hälften av vad som blev sagt men i gengäld hörde väl hela staden vad jag sa till honom :S

Väl hemma blev det äggfrukost och "vakna med the voice" ska snart ta en dusch och vid lunch är det dags att jobba några timmar på sektionen =)

För er som inte uppmärksammat det faktum att det är våffeldagen idag kan meddela att det faktiskt är så, jag kommer fira allt vad jag orkar (i dubbel bemärkelse) när jag kommer hem ikväll, innan jag ska planera för fikastunden med Elias, jag har stora planer, så stora att jag till och med har en plan B :) men vad det är får ni veta i morgon!

image359

Kommentarer
Postat av: chaos

Jag får nöja mig med choklad, jag har ingen våffeljärn! Ät några även för mig!

2008-03-25 @ 21:38:46
URL: http://fabulouschaos.blogg.se
Postat av: allicen

chaos:
Det åts så att det räcker både till dig och till fotbollslandslaget!

2008-03-25 @ 22:16:55
URL: http://allicen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0