Formsvacka

Jag är lite ur form idag.
Vi har haft förkylningar och lunginflamationer till både höger och vänster på jobbet och vad annat kan man räkna med, när man blir hostad rakt i ansiktet, än att man själv åker dit? ett underbart sätt att spendera sina lediga dagar, för att sen ge sig in i smitthärden igen lagom när man blivit lite piggare :(

Har ialla fall polerat kristallkronan idag och skumtvättat en av stolarna till matsalsbordet och nu tänker jag unna mig att tok lyssna på en massa nya låtar som jag fått, det är inget lätt jobb att välja ut vilken som är den bästa ska ni veta :)

Har förövrigt kommit på vad jag ska göra åt sladdproblemet, efter bara ett enda års funderande :)
Fick lära mig idag, att det finns en slags genomskinlig list som man klickar fast sladdar i och jag tror att det blir bättre än att ha många små pluttar!

Som ni förstår finns det alltså lite ljusglimtar i all min misär och förut att bli salig över sladdar så finns det även människor som gör att man glömmer bort småsaker som halsont och andningsproblem!
Den första som förgyllde min dag vet redan om det och därför behöver jag inte tjata mer det just nu, även om jag skulle kunna! believe me!!
För en liten stund sen fick jag ett mail från Polacken Hanna där hon föreslog en stunds drink drickning nu i April när jag ska till Västerås!
Det ska bli minst sagt kul att träffas igen, det börjar bli allt för länge sen vi sågs... jag vet knappt vad hon gör nu förtiden :)

Hur är det med dig idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0