Synd om?

Men HERREGUD säger jag bara!!!
Är det verkligen synd om den här bruden på riktigt????

Jag måste nog läsa artikeln både en och två och tre gånger till för att leta efter något som gör att jag tycker synd om henne... (återkommer med det sen isf).
Vill man verkigen ha det där jobbet så tar man sig väl dit, eller? Om det va jag skulle jag helt klart anse att kostnaden för taxi vore en mycket bra sak att lägga större delen av mitt sparkapital på... 
Vet inte om jag är mest upprörd över hennes ilska, att hon väljer att skylta med den i media eller att media tycker att detta är nyheter.
Det finns ställen där det inte ens går bussar... stackars stackars alla dom som bor så, dom måtte vara arbetslösa allesammans...

Är det synd om henne?

Kommentarer
Postat av: chaos

Det var konstigt eftersom ersättningsbussarna går! Hon kan ta taxi, så himla dyrt är det inte. Om jag skulle ta taxi till jobbet skulle det gå åt hela dagens lön och mer! Jag tycker mer synd om de stackarna på landet utan förbindelse och ingen bil. Helt strandade där och några har kanske inte möjlighet att handla mat nu eftersom inga bussar går! Jag klarade mig galant och är glad för det!

2008-07-01 @ 10:09:51
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/
Postat av: allicen

chaos:

Just det!

och själva poängen med att strejka är ju ändå att det SKA påverka folk...

2008-07-01 @ 10:47:48
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: Cessa

De är synd för de framgår ine hur långt de är dit för hon säger att hon inte orkar gå så långt. I bland orkar jag inte gå ut med soporna men får vackert göra de ändå. De är nog bara ett dålig ursäkt för att hon egentligen inte vill ha jobbet.

Heja strejken.

2008-07-01 @ 14:06:29
Postat av: allicen

Cessa:

Haha! du är underbar :)

2008-07-01 @ 20:52:22
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0